Translate

srijeda, 23. studenoga 2016.

Čokoladna TORTA -RECEPT

SASTOJCI

Za oreo podlogu
30 komadica Oreo keksa
100grama rastopljenog maslaca

Canache krema
180ml slatkoga vrhnja
250grama tamne cokolade 70%

Bijela mousse
450grama bijele cokolade
650ml slatkoga vrhnja
6listica zelantine

PRIPREMA
Oreo kekse samljeti i sjediniti sa 100grama rastopljenog maslaca.kalup za torte tanko pouljiti i utisniti masu oreo keksa,staviti u hladnjak.

180ml slatkoga vrhnja i 250grama tamne cokolade 70% rastopiti nad parom ili laganoj vatri.izliti na pod oreo keksa i staviti natrag u hladnjak.


Listice zelantine namociti u malo hladne vode i staviti na stranu.450grama bijele cokolade i 250ml slatkoga vrhnja rastopiti nad parom,staviti na stranu.zelantinu otopiti na laganoj vatri i dodati bijeloj cokoladi,staviti na stranu.400ml slatkoga vrhnja umutiti cvrsto i dodati bijeloj cokoladi.izliti u kalup i ostaviti PREKO NOCI da se hladi.


POSLUZIVANJE
Ukrasite po vasoj zelji,ja nisam posto smatram damu nije potrebno!





Nema komentara:

Objavi komentar