Sastojci
300 g Lino keksa
75 g Lino lade milk
20 g maslaca
100 g čokolade
30 g Lino Crispa
Priprema
1.Polovicu količine lino keksa s jedne strane premažite Lino ladom milk i poklopite s preostalim keksima i stavite ih na žičanu rešetku.
2.Maslac rastopite na laganoj vatri i miješajte dok ne postane potpuno proziran.
3.Uklonite ga s vatre, dodajte čokoladu natrganu na kockice, poklopite i ostavite da odstoji oko 2 minute.
4.Dobro ju promiješajte da postane potpuno glatka i zatim pomoću žlice prelijte preko polovice svakog keksa.
5.Dijelove prelivene čokoladom odmah pospite Lino žitaricama kako se čokolada ne bi stvrdnula.
6.Pripremljene slatke sendviče stavite u hladnjak najmanje na sat vremena.
Posluživanje
Poslužite uz mlijeko ili frape.
Savjet
Po želji kolačiće možete posuti i drugim pahuljicama.
Nema komentara:
Objavi komentar